Αυτό είναι το νέο νόμισμα της Ευρωζώνης – Σκέψεις πριν το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ

Η υποδούλωση ενός ολόκληρου λαού με φόβο – αυτό είναι το νέο νόμισμα στην Ευρωζώνη. Το φωνάζουν οι πιο ψύχραιμες και συνειδητοποιημένες φωνές της Ευρώπης αλλά δεν θα το δείτε ποτέ στα ελληνικά ΜΜΕ. Και αυτό το νέο νόμισμα μπήκε σαν σφήνα στην καρδιά των λαών της Ευρωζώνης από την προηγούμενη Δευτέρα: Είναι ο φόβος της υποδούλωσης από τα ΑΤΜ.

ΑΤΜ που δήθεν «ανέβλυζαν» ευρώ, μιας επίπλαστης ρευστότητας που πωλήθηκε στον ελληνικό λαό σαν ευλογία, μέχρι  όλοι να γίνουμε τοξικομανείς της κατανάλωσης και της μανίας ανάπτυξης.
Ένας ιλουστρασιόν ολοκληρωτισμός συντρίβει τις δημοκρατικές ελευθερίες με τη δικτατορία των τραπεζών και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Ένα ΝΑΙ την Κυριακή θα καταβροχθίσει τους Έλληνες οριστικά και αμετάκλητα, και στη συνέχεια όποιον Ευρωπαίο ξανασηκώσει κεφάλι.
Το σύστημα καταρρέει, επειδή ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάνει κάτι για το οποίο η ΕΕ εφευρέθηκε! Ανακοίνωσε τη διενέργεια δημοψηφίσματος, μια δημοκρατικής διαδικασίας. Θέλει να απαντήσει ο Ελληνικός λαός σε ένα ερώτημα πέντε ετών. ΝΑΙ ή ΟΧΙ στα τελεσίγραφα, τους εκβιασμούς και τα μνημόνια.
Θα ψηφίσουμε λοιπόν ΟΧΙ κι ας συνθηκολογήσουμε την επόμενη μέρα διατηρώντας την ελπίδα ζωντανή ή θα ψηφίσουμε ΝΑΙ και για δεκαετίες θα ζούμε σε συνθήκες άνευ όρων παράδοσης.
Είναι δικαίωμα του λαού να καθορίσει τη μοίρα του. Αυτή είναι η ουσία της δημοκρατίας. Αυτή είναι η διαφορά με τις δικτατορίες στον κόσμο.
Η περίοδος επώασης της επόμενης αυταρχικής περιόδου της κρίσης ξεκίνησε με το κλείσιμο των τραπεζών από τους Ευρωπαίους εταίρους μας.
Το νόμισμα του φόβου  έχει φτάσει και θα φάει όλη την Ευρώπη, οι Έλληνες πρώτοι καταβροχθιστούν εντός ευρώ
Και για όσους λογικούς και μετριοπαθείς ανθρώπους προβληματίζονται από τις κραυγές του φόβου θέλω να απαντήσω σε μερικά ερωτήματα όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ
ΟΧΙ σημαίνει έξοδος από το ευρώ;
Ο ίδιος ο Βόλφανγκ Σόιμπλε είπε πως η Ελλάδα θα είναι εντός ευρώ και μετά το δημοψήφισμα. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αυτό που δεν είπε και είναι η αλήθεια που βγήκε μέσα και από την δημόσια συζήτηση στο γερμανικό κοινοβούλιο είναι ότι το πρόβλημα δημιουργείται όταν οι Έλληνες δεν αποφασίζουν αυτό που θέλουν οι Γερρμανοί (π.χ αριστερή κυβέρνηση)
Γιατί να ψηφίσω ΟΧΙ, εγώ θέλω να ανοίξουν οι τράπεζες;
Οι τράπεζες πιθανότατα θα ανοίξουν σε λίγες εβδομάδες αλλά για πολύ καιρό με capitalcontrol. Έριξαν τέτοια βόμβα οι δανειστές στην τραπεζική πίστη που για μήνες ο κόσμος θα «σηκώνει» ότι είχε και δεν είχε από καταθέσεις αν δεν υπάρξει όριο.
Το αποτέλεσμα όμως του δημοψηφίσματος ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ στις τράπεζες. Οι τράπεζες είναι ο μοχλός εκβιασμού για να ψηφίσεις ΝΑΙ. Αν μπορούσαν θα μας έκοβαν και το ρεύμα αλλά ακόμα η ΔΕΗ είναι ελληνική και κρατική.
Θυμηθείτε μέσα στο παραβάν.
Με το ΟΧΙ κρατάμε ένα ιερό εθνικό κεφάλαιο ανεξαρτησίας και δικαιωμάτων σαν έθνος κι ας παραδοθεί η κυβέρνηση την επόμενη στιγμή.
Με το ΝΑΙ υποθηκεύουμε κάθε μελλοντική μας ένσταση ως λαός.